Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte med hare

Jag träffar en hare i natten
Vi stirrar på varann, jag är mycket stor
Himlen genomlyser hans öron
Han lyssnar till allt sitt gräs
Hur det växer




Fri vers av haje
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-11 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje