Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på hundars höjd

På hundars höjd ter sig
horisonten
mer kupad

Och på det smala spåret
till himmelen
ryms ett hundspann
mer än väl

Vi har varit där flera gånger
vid porten
där Fatima ligger
och vaktar ingenting




Fri vers av haje
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 21:47



Bookmark and Share


  Anita Westin
Åh! Bland det bästa jag läst här!
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

haje
haje