Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mor ror

Skogen hänger upp och ner i sjön
Himlen ligger bland fiskar
snabba stim kittlar bara ben
Båten kränger hit och dit
Sitt i båten, väser mor som ror
Mor, se åran den flyter så bra
Mor paddlar jollen runt i ring
Far säger ingenting
Mor, se en ros, en näckros
Fars gäddrag fastnar
Regnet duggar
och rara far svär
Bror sover under blå filt
Jollen strandar vid en sten
Flat som valens rygg
Nu äter vi, säger mor
och far är bara rar




Fri vers av haje
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje