Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tungsint

Jag har köpt nya gula disktrasor och torkat av skrivbordet.
Gymnastiserat stela penslar och betraktat
en blodröd sols nedgång och fall.
Mörker, ett svart hål som slukar alla tankar som kommer för nära.
Det är tungt att andas. Min andedräkt har för långa ärmar.




Fri vers av haje
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-11 21:44



Bookmark and Share


  Cris
fine..sista rad.. allra helst.. det är ju så det känns när det är tungt att andas.. långa armar i dräkten.. anden
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

haje
haje