Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förundran

Förundran heter hon
och hon lyser
Bredbent står hon och tyst
Hon syns långt i gul kjol
som en fyr i oförsoningens dån




Fri vers av haje
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-09-03 00:20



Bookmark and Share


    eva m h
Ja hon lyser verkligen!

Härlig!
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

haje
haje