Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i köket

Skrämd av isbergssalladen, apelsiners poriga hud. Bländad av tomaters inre ljus. O mildhet, o klarhet, o navel. Glad av päronets kurvor, tårig av lökars språk, förledd av potatisars gester. Förförd av ditt skal, av din saft. Kött av ditt kött, sås av din sås.




Övriga genrer av haje
Läst 183 gånger
Publicerad 2008-09-03 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje