Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drömde

Jag drömde att jag hade en affär med en telekomanalytiker. Han doftade tvål men kändes som lackad plåt. När jag lossade på hans slips tappade han huvudet. Det rullade iväg på ett lustigt asymmetriskt vis över det saftiga gräset. Sedan kom Zinedine Zidane och sparkade det rakt i mål. Alla gapade.




Övriga genrer av haje
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-09-03 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje