Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräv

Seså. Färsk gödsel täcker jorden i alla riktningar
Vidga dina mandelformade näsborrar, gräv där du står
Jag lyssnar, du ropar
Genom jordens inre ropar du mitt namn
Jag är här, i traktorspåret eller strax intill




Dagbok av haje
Läst 180 gånger
Publicerad 2008-09-03 22:03



Bookmark and Share

  haje
haje