Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eufori

Jag drömde om en hund som sprang med tassfasta steg längs skolans löparbana och när den korsade mållinjen skuttade den till och började flyga och uppe i luften såg den ut som en ekorre med fågelstjärt där den slog volter mot kvällshimlen och min gamla lärarinna stod bredvid mig och darrade och sa titta titta barn det där är eufori!




Övriga genrer av haje
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-09-05 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje