Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dog God

Åke är så vit så vit, han syns inte när det snöar. Hans syster är svart, hon är ett med natten. Var är de gröna hundarna och var är de blå? Kanske är himlen full av flygande hundar som inte syns. Tänkta hundar. Svarta hålhundar och komethundar med lysande svansar. Kanske är Gud en röd jättehund som heter Hildur och kanske dras karlavagnen av fem vita dvärghundar. Och när på den yttersta dagen pudelns kärna klyvs skall det regna förgyllda loppor ur alla pälsar och den som ser upp mot himlen skall fyllas av förundran.




Övriga genrer av haje
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-09-05 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje