Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kust

rinner med strömmen mot havet
kopparfisk ögon klara
leker i sjöjungfruns hår
driver mot stranden
som glimmar av oförlöst flaskpost
vatten tecknar
noggranna kurvor i sand

jorden trycker sig hårt mot sig själv
horisonten är blank som plåt
oro en fisk med silverfjäll uppströms
lust som solens svetslåga svider
bergen är djurlikt sovande djur




Fri vers av haje
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje