Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kväll

Katterna äter fisk
Daggen faller utan ljud
Under äppelträden
gör kaninerna barn
igen och igen
Skogen reser sig ur sjön
som ett lår av sammet




Fri vers av haje
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje