Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såja

Ligg inte för länge på mattkanten
Spotta ut fransarna
Akta dig för katter och vassa klackar
Sätt dig upp
Såja
Hoppa




Fri vers av haje
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje