Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glaciär

Snubbla med fattning
Ljuset är vackert där nere
men sprickorna djupa




Fri vers av haje
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje