Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strandfynd

Hett hett havet
havet vitt och brett
blues för blåbär kråkbär
korpen skrattar svart
hastar över himlen
vågor väger vatten
sländor spinner
vassa vassens rassel
vit ved vita fjädrar
äggskal vitt
älgens skalle vit och grön
vittnen vita trutar
korpens systrar tysta




Fri vers av haje
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haje
haje