Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06-09-21


på det sjätte smäller det

Dom sa, 'du har så lite kvar'.
Rinner ut överallt och nu är det bara
slatten i botten ditt skärpta liv.

Håll mig hårt och släpp
inte förrän
mina lungor är så
kalla att luften fryser till is

Mina drömmar är ett kontrollbehov.
Att snubbla är att falla
och att landa är att förlora.

Ett, två, tre, på det fjärde ska det ske,
på det femte gäller det,
på det sjätte smäller det

Det skulle kunna gå i om och om igen i en
evighet för jag tänker aldrig släppa taget.
Håll mig hårt men
kväv inte mina drömmar.




Fri vers av jagdinglar
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 22:29



Bookmark and Share


  camillala
den här gillar jag
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar