Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarkänslor


som en balettdansös
balanserar jag, men lite osäkert
och inte ett dugg graciöst

står och vajjar för jag vet inte
vilken sida som passar bäst
vart man faller utan att slå i hårt,
vad man väljer innan saker och ting känns svårt

jag ser i ögonvrån
hur du försöker förstå
försöker klura ut
varför jag står stilla när du går
varför du alltid måste locka med ett leende
varför jag allt som oftast svarar med en liten tystnad
vad jag menar med detta
förvirrade beteende




Fri vers av jagdinglar
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-25 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar