Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte se på oss som du vill, är jag rädd


för om sanningen ska fram
så är jag den
som värderar vänskap
mer än kärleken




Fri vers av jagdinglar
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar