Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stäng dörren och kom in



Ibland förstår jag inte alls.
Hur det går till,
hur det blir som det blir.

Jag stannar upp och märker att jag stått stilla.
Tankarna springer maratonlopp för jämnan
och känslorna brottas svettiga på hårda mattor inuti.
Men några mållinjer passeras aldrig,
för jag lägger ju mig platt på marken
och väntar på smällen.

Jag är född med dåliga dagar.






Fri vers av jagdinglar
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar