Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06-08-14


let go, let go

De skriker så högt på natten.
Ensamma, sorgsna vrål
som skär upp blodiga sår
i allt som du tror du har kvar.

Du kan lita på att det gör ont.
Men jag lever förbi
blodiga skrik
det skadar inte
det ytterst ute

                  (Innerst inne har du rätt,
                  jag litar alltid på dig.)

De är inte ute efter sårbarhet,
de letar efter minsta lilla
ökning av takten i våra hjärtslag.

Du kan lita på att det gör ont
och jag skulle aldrig misstro dig.
Du är saknad.




Fri vers av jagdinglar
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-09-30 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar