Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem tar i kärlek

Hon är nog kär i tillfällen,
när hon stöter ihop med sitt
bortsprungna hjärta för en sekund eller två.
(Som när hans ögon
glittrar glädje
och pärlor.)

Hon är nog förälskad i skratt
av lycka och välmående,
när alla små grå tankar
somnar för en stund.
(Lite som när han
skrattade åt stjärnorna
som om de var förklädda till små solar.)

Hon är nog kär i kärlek,
älskare till ord och leenden.
(Det är nog därför
hon täcks utav tjock betong
varje gång hon slagit
sönder honom med
verkligheten.)




Fri vers av jagdinglar
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar