Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du visar mig alltför sällan, numer.


Du säger så mycket.
Orden bara ramlar ut,
utan att du förstår.
Jag ser inuti att de är därifrån,
och
något ler,
men det är svårt att ta in.
Svårt att se,
när det känns så fel.

Du är det vackraste som hänt mig
och det är väl i dig jag klär.
Men sanningen är att jag
fortfarande ser min spegel som ett besvär.
Och jag blir ständigt förvånad
(innerst inne chockad)
över allting du ser.
Visa mig det.
(Du visar mig alltför sällan numer).

Eller kanske det för mig
alltid kommer vara en hemlighet.




Fri vers av jagdinglar
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar