Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Lovade Mig Att Vara Där

Varför lämnade du mig där
när jag inte hade förmågan att gå
Du visste att jag behövde
någon som kunde bära mig

Du såg min svaghet
men du gick ändå
Kvar var jag där ensam

Helt tyst runt om
Utan att kunna röra mig
Låg jag i mörkret

Trodde du skulle finnas
när jag föll
Men du sårade mig
fast du lovat att vara där




Fri vers av Miss P
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-10-24 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P