Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22:46


Jag har gjort många misstag
i mitt huvud.

Tankarna har väsnats,
de har stört mig i mitt
dagliga arbete.

Åt helvete med kärleken,
det enda som är gott,
det är mat.

Fast den tar
alltför mycket plats
som det är.




Fri vers av jagdinglar
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar