Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens titel


I mitt huvud ljuger jag varje dag.

Så inte ska du tro mig,
när jag berättar för dig hur jag ligger till.
Jag plockar upp den senaste sanningen
och slänger ut den framför öronen på dig,
varefter den tynar bort inuti
och blir bara
en annan lögn.










Fri vers av jagdinglar
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar