Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför så svårt att säga när man inte mår bra?


Allt Är Bara Bra

Lovat mig själv att berätta hur det är
nästa gång någon frågar
Men när jag stod där
med frågan ställd till mig
Sa jag bara -Bra, Allt Är Bara Bra!!




Fri vers av Miss P
Läst 311 gånger
Publicerad 2008-11-26 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P