Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland Skaver Mitt Samvete...

Jag ska hålla din hand
tills du ej längre är rädd
Vara en tröstade famn
när inget längre fungerar

Du vet nog att jag alltid finns här
att du kan räkna med mig
Och du har mitt ord
att så kommer det alltid vara

Men ingenting är lätt
inte ens för mig
Även jag kämpar varje dag
för att hålla orken uppe

För när tiden inte räcker till
och det blir för mycket att göra
Så skaver mitt samvete
att du ska tro att jag inte bryr mig

Men jag vill så gärna hoppas
att du ändå förstår
Att det enda som räknas
är att mina vänner mår bra




Fri vers av Miss P
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P