Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

panda




solsken,
solsken,
älskling, solsken kommer rakt ut från dig

rakt in i mina,
mina ögon

och jag kan inte göra annat än att se på dig.




Fri vers av jagdinglar
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdinglar
jagdinglar