Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viljan till sanning

Känslan av klarhet
Och kärlek
är så stark att jag sakta
Får vänja kroppen
Fronta mig själv
Det gör så jävla ont
För att jag ser hur min kropp
Har ljugit hela mitt liv
För att rädda mig




Fri vers av My Rådmark
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 12:24



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SNYGGT!!!
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark