Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal om upplysning och kontakt med Gud.

Jag har äntligen fått kontakt med Gud,
jag har fått kontakt .. så länge som jag har sökt efter svar och vägvisning!!
Nu har jag äntligen fått kontakt, ropade en nunna till en annan. Jag är upplyst.
- Vad sades? Vad fick du för svar? frågade en annan nunna ivrigt
- Orden som kom var
.... Lycka till ...
..............
.........
.....
...
..
.




Övriga genrer av My Rådmark
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 00:12



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Läs gärna denna:
www.poeter.se/viewText.php?textId=883221

Lazze i nedan ...: "suck!" ...

2009-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en hel bok, som består av sextiosex böcker, Bibeln. Där finns all den vägledning från Gud som en människa kan tänkas behöva. I den boken, som är Guds Eget Ord presenterar Han Sig.
Kanske är det därför människor hatar den boken. Den slår ju hål på deras egna myter och deras önsketänkande.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark