Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bön i sårbarhetens mjuka famn.


Lämna mig inte nu


Å ande lämna mig inte nu,
visa mig vägen
så jag kan känna frihetens källa
i mina inåtsträckta händer.
Å ande lämna mig inte nu,
visa mig vägen så jag kan svalka min själ
i den inre vises ögon
och stampa jorden i takt
med vår allas grundare och moder.
Å ande lämna mig inte nu,
visa mig vägen
så att mina historier blir till i örnens klarhet
och visar sig för dem som gömmer sig i fjädrar av skam.
Å ande lämna mig inte nu,
visa mig vägen till dem vars liv har gett sig tillkänna.
Å ande låt mig bli till,
för att återskapa mig själv
för att sedan lämna mig själv.




Fri vers av My Rådmark
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 00:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
En mycket vacker bön!!!!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark