Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina poesi-inspirationer och en grymt härlig människa har 31 år gammal somnat in. Svårt att få orden att räcka till. Om ni kände honom och vill skriva någonting till hans familj eller till Bill genom hemsidan; www.dikt360.se


Poeten Bill Larsson har somnat in!

Bill!
Just när det bränner i mitt bröst av chock och smärta,
finns inga ord.
just när jag vill att ord skall komma för att förstå
finns det inga ord
bara känslor
bara en otrolig tomhet.
faaan.
du får in i det sista mig att känna
den största röst som finns
rösten som handlar om livet och döden.
om vår allas ofantliga sårbarhet och ömtålighet
inga ord
bara
känslor ...




Fri vers av My Rådmark
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-05 13:09



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Sån saknad...
livet är orättvist
2009-01-12

  Carola Zettergren
Frid över hans minne!!!
2009-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Frid över hans minne.
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark