Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ta mig ur

Jag uttrycker mig för att finnas till


Visa mig


fast
besluten
Insluten

i ett vara som ej existerar
det som existerar är känslan

Av instängdhet


Det som existerar är jag
Mitt i det som icke finns
En illusion

Men jag är på väg
Att visa mig,
att ta
Mig ur det som ingen annan ser




Fri vers av My Rådmark
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 13:30



Bookmark and Share


  Quasimodo
Känns som både kamp och en stark vilja för att vara livet i det man själv är, känner och vill, öppet och modigt för det !!!
2009-01-21

  Carola Zettergren
Snyggt skildrad känsla....av instängdhet, den som ingen ser, mycket bra detta!!!!!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark