Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidgas nu

Tänka stort
Tänka nu vidgar jag min själ
Ut över snöbeklädda vidder
Svävglida över
Stortokkärlekens våg
Hav av längtan
Tänka vara stor
Att tappa bort mig själv
I lusten att fyllas av mitt hjärtas klarhet
Jag vägrar ge upp
Och väntar
Se vidderna
Vi är varandras famnar där ute
Kastar oss ut bland vågor av vardag
Fyllas
Njutas
Våga vara större än vi är
Och i det inte bry oss om vår egen storhet
Älskas
Ohämmat
Se vidderna
Och även de orden minskar vårt utrymme
Se vidderna
Andas
Se vidderna
Se vidderna




Fri vers av My Rådmark
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-02 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Rådmark