Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar sverige en lugn kärlek utan trumpeter o dyl


jag älskar sverige

(melodi:du gamla du fria)


du gamla du trötta du

gamla maräng

du sista du glädjelösa

fotboll

jag vet att du blev

det vi sa att du ser

för jag vill gärna

snyta snor

och k-pist




Övriga genrer av idiotjim
Läst 368 gånger
Publicerad 2009-01-26 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idiotjim
idiotjim