Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


flängo


"eru fläng?? eru de??

eller låssas du va

märkvärdig

eller??

å inte gilla

fotboll å se nu ba

Sweddonia

Lost pga dig

flängo.

man måste

trooooo."

***

snuskbläddrande

timmar senare när

apberget vandrat till

sin fina

GEMENSKAP

ser

han-den-det-hon

månen fatta eld

mellan kvinnolåren.

och ser du sådant

skickar tingsrätten

en särskild

domare med pipa

han

Förklarade aldrig

offsideregeln.

sjung.

a moll:

"psykopater får

ALLA

kvinnor de vill."

lite ostämt kanske

doft av räkskal.

och allt.




Fri vers av idiotjim
Läst 299 gånger
Publicerad 2009-02-05 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idiotjim
idiotjim