Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


kautschuckdömmar

men se så näpet med alla

o-orden på släp till

kautschucket

*

fönsterögondörrarhimlareldglöd

brinnatrapporinutytterstinnerst

är t.e.x.

avslagna som gammal halvdrucken julmust i juni

glömd sedan i julas i kallköket bak nån hink

*

skriv det som luktar flärd-nej

skriv det som trycker in-nej

hellre om sand i glassen som är så 'god' ändå

och då ba

'ond' glass bökar sig in i strömmen så

blir ondgod till julmust

*

tänkte bara säga att

o-orden

de skyndar runt som hela bryggerier

-nedlagda 73-

med näpna

kåta

kautschuckdömmar




Fri vers av idiotjim
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idiotjim
idiotjim