Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän som står mig väldigt nära om hjärtat, min gammal nya kärlek.


Till min Tobias

Snälla kom närmre,
håll om mig nu inatt.

Håll din arm runt min höft,
snusa mig lätt intill örat.

Värm mig då jag fryser som mest,
o huttrar så kall under täcket.

Kom närmre o pussa mig lätt,
så en stöt går genom min kropp.

Håll hårt i mig nu när mörkret de faller,
så ska jag hålla hårt i dig.

Riv upp min otrygghet,
visa mig litet ömhet.

Kom närmre o viska mig tyst,
"det är du, min sköna som gäller".

Stanna kvar när den,
gula solen skiner
o älska mig där jag nu ligger.

Jag ska hålla dig hårt
o viska tyst,
"jag ska alltid förstå dig".
Jag ska visa min ömhet gentemot dej,
även om jag inte alltid rår på det.
Jag ska ge dig mitt allt,
om du vill ha det från mig.
De enda jag vill säga,

Jag älskar bara dig!.

£lina ©




Fri vers av Justlikeme
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-12 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justlikeme