Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du log åt mina snedsteg.

Du sa en gång till mig,
du är det enda ljuset.

Du log åt mina snedsteg,
och sa att du älskade mina brister.

När allting blev fel,
fick jag somna i din famn.

Men det var längesedan nu,
nu tillhör du nån annan.

Nu sover hon i din famn,
så som jag brukade göra.

Nu är det hennes felsteg,
som du älskar.

Det är en oerhörd smärta,
att veta att man byts ut
av den enda man någonsin älskat.




Fri vers av Justlikeme
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-12 09:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sorgsen text om hur ont det gör att bytas ut mot någon annan. Kärlek kan vara så vackert - men även göra förtvivlat ont...Att vara " det enda ljuset " men plötsligt bli lämnad, det är förknippat med så mycket smärta - och det får du fram bra här.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Justlikeme