Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som älskar aldrig glömmer.

Att älska någon kan va brutalt,
Det vet vi mycket väl,
Som olycklig kärlek,
Det är helt banalt.

Den som älskar aldrig glömmer.

och det är väl då
inte poängen att glömma allt?
Utan njuta av de man haft
Att ha nåt att tänka på?

Den som älskar aldrig glömmer.

Älska är ett så starkt ord,
Så man bör vara försiktig,
Annars finns det dem,
Som gråter en hel flod.

Den som älskar aldrig glömmer.

Minnena är starka,
Starkare än vad man kan tro,
Men vägra det förflutna
Låt det inte gro..

Den som älskar aldrig glömmer.

Du är stark,
Du klarar vad du vill
Att anpassa sig är livets lott
Det är så ett liv går till.

Den som älskar aldrig glömmer.
Den som glömmer, aldrig älskat har
Den som älskade men glömde visste ej vad kärlek var.




Fri vers av Justlikeme
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-12 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justlikeme