Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till fjärran land.

Om jag vill, får jag då?
Om jag orkar, kan jag få?

Få flyga bort över ängar
där det gyllene lockarna böljar
och tar mig till fjärran land.

Orkar ej ligga här
sängen känns så tom.
här i denna atmosfär
där det hände som.

Som en himmel öppnar sig
utöver stora hav
ligga här med dig
koppla av.

Känna den trygghet
och känna andetag
med dig i din storhet
som gör mig så svag.




Fri vers av Justlikeme
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-12 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justlikeme