Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titeln till en oerhörd smärta.

en liten tår rinner för kinden,
den rinner för orättvisan,
den rinner för smärtan
och för det hopp som nu är borta.
den rinner för minnena man vill återuppleva,
bildar en stor rinnande pöl,
o den rinner för det oss som inte finns.
För det jag trott på,
och det jag brytt mig om.
den rinner för att inget finns kvar.
inte en liten sanning.
hur lögner kan förstöra två personer så.
Tårarna rinner för att jag inget känner,
för att jag släppt taget äntligen,
det är helt bakvänt,
men sån är ju jag.
helt bakvänt och uppvänd som det ska.
jag längtar till den dan
jag inte dej behöver se mer.
Tåren rinner för att jag tänker sådana tankar,
för det var ju dig jag älskade över allt en gång.
nu vill jag bara glömma förtränga allt ont.




Fri vers av Justlikeme
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justlikeme