Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord dessa ord.

Ord bara ord,

dem forsar i min skalle

rinner in i mina öron,

ord bara ord,

dem sårar

och glädjer.

Ord dessa ord,

det är ju trots allt bara ord.




Fri vers av Justlikeme
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justlikeme