Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och människan


Jag ser mig i spegeln
det är något
som inte stämmer längre
ett smärre fel
något omänskligt
är mitt leende för brett
min hud för blank
min blick för klar
penetrant
förklarande
nej visst ja
det är vingarna

två par har jag
ett par i korsryggen
stora och svarta
fladdermusvingar
ett par vid skuldrorna
vita
svanvingar
dessa lyfte mig
utöver allt som var möjligt
men det var inte förän
jag tordes fälla ut
de svarta
som jag kunde flyga




Fri vers av baphomet
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-09-19 12:47



Bookmark and Share


  LadyM
Skitbra ju! Lika fast ändå olika :) Vill du bli kompis m mej då..:)?
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet