Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så vi då...

En enda dag

en enda vän

och så jag

 

en enda fader

en enda önskan

en enda kärlek

och så du

 

en del av himlen

en liten flik

en dröm

en tråd

en söm

 

en famn

en sömn

ett uppvaknande

 

en sol

en tröst

en röst

mitt bröst

 

och så vi...




Fri vers av blåblåblå
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå