Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är...

Jag föddes
för att vara din våg

som bär dig
då det stormar

och du är ingen skugga

du är mina fotavtryck




Fri vers av blåblåblå
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-14 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå