Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stjäl inte juveler

Jag stjäl inte juveler

för jag har redan fått dem

 

jag samlar bara på leenden

famntag

sånger sköna

ängar gröna

och innerlighet

 

jag stjäl inte juveler

för de fick jag en och en

 

jag samlar bara på godhet

trofasthet

glitter

stjärnfulla nätter

kärlekens ansikten

 

och dina ögons varma...




Fri vers av blåblåblå
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-20 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå