innerligt älskad till tiden tar slut

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innerligt älskad till tiden tar slut




Danne min son...

Jag höll om dig igen

i köket

som är blått

och tänk vad flott

att jag fick hålla om

en själ

på 18 år...

 

du la huvudet mot min hals

och ingenting alls

störde min ro

eller min tro

om

att du är förunderligt fin

 

underbart skapad

 

och en gåva

som jag kan lova

 

att älska så länge

jag andas

 

min son Danne.




Fri vers av blåblåblå
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå