Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väljer

Så här ser jag ut
utan mask
utan glitter utanpå
utan att gå på tå

sådan blev jag
utan att skämmas
och utan att behöva mjuka skor

jag tycker om skavsår
jag tycker om mina tårar
jag förlikar mig med min väg

och om du tycker om
det du möter


ber jag dig vandra med mig
en bit

eller en evighet


du väljer




Fri vers av blåblåblå
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå