Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är min kompass

Någon sa...
- välj det som är Gudsfruktigt...

som om Gud inte skulle vilja
att jag väljer
att ÄLSKA...??

Vad är måttstocken
vad är linjalen som ska dra mina cm

vad är alla ansikten
om inte öppna landskap

och jag väljer
precis det jag vill

mitt hjärta
är min kompass

inte andra männniskors tycken!




Fri vers av blåblåblå
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåblåblå
blåblåblå